1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji`ye yeni müsteşar yardımcısı: Abdullah Tancan

Enerji`ye yeni müsteşar yardımcısı: Abdullah Tancan

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) Müsteşar Yardımcılığı görevine, emekli olan Selahattin Çimen'in yerine Abdullah Tancan...

Enerji`ye yeni müsteşar yardımcısı: Abdullah Tancan

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) Müsteşar Yardımcılığı görevine, emekli olan Selahattin Çimen'in yerine Abdullah Tancan atandı.

Emekli olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen'in yerine EPDK Kurul Üyeliği süresi geçtiğimiz hafta dolan Abdullah Tancan getirildi.

Tancan'a Bakanlık Organizasyon şemasında Türkiye Kömür İşletmeleri TKİ, Maden İşleri Genel Müdürlüğü MİGEM, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Bağlı ve İlgili Kurumlar Dairesi Başkanlığı, Türkiye Taş Kömürü Genel Müdürlüğü TTK kurumları bağlandı. 

Tancan, 2004 yılından itibaren Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nde Genel Müdür Yardımcısı, TEDAŞ’ta Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye Elektrik Dağıtım Şebekeleri Rehabilitasyon Projesi Uygulama Birim Başkanı unvanıyla çalıştıktan sonra 2010 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na Kurul Üyesi olarak atanmıştı. 

...

Önceki ve Sonraki Haberler