1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Enerya markalaşması müşteri memnuniyetini arttırdı

Enerya markalaşması müşteri memnuniyetini arttırdı

Enerji Günlüğü -Enerya marka çatısı altında müşteri memnuniyeti bir yıl içinde yüzde 20 oranında arttı.11-12 Kasım 2015 tarihlerinde İGDAŞ'ın...

Enerya markalaşması müşteri memnuniyetini arttırdı

Enerji Günlüğü -Enerya marka çatısı altında müşteri memnuniyeti bir yıl içinde yüzde 20 oranında arttı.

11-12 Kasım 2015 tarihlerinde İGDAŞ'ın 2005 yılından beri gerçekleştirdiği Uluslararası Doğal Gaz Sempozyumu'nda (INGAS) hem doğal gaz, hem diğer enerji alanlarındaki faaliyetlerini, yeniliklerini ve markalaşma sürecini paylaşan Enerya'nın Pazarlama Müdürü Gamze Tekin, "Mükemmel Müşteri Deneyimi, Müşteri Ne İster?" oturumunda, "Markalaşma ve Müşteri Memnuniyeti" başlığı ile yaptığı konuşmada markalaşmanın önemine vurgu yaptı.

Tekin, 2003 yılından bu yana bulundukları 11 bölgede farklı markalar altında hizmet veren Energaz'ı, 2014 yılında Enerya olarak tek bir isim altında topladıklarını belirterek "Enerji sektörü her gün gelişip büyüyor ve biz de abonelerimizin tüm enerji ihtiyaçları için Enerya marka çatısı altında temiz-akıllı-kolay çözümler sunmaktayız. Yaptığımız saha araştırmalarında, markalaşma ve yeni marka kimliğimiz ile birlikte müşteri memnuniyetimizi bir senelik süreçte %20 oranında arttırdığımızı gördük. Abonelerimiz ile olan bütün temas noktalarımızdan kişiselleştirilmiş hizmet sunmamız, şeffaf ve ulaşılabilir bilgi paylaşımımız, farklı kanallardan verimli standart hizmet ve etkin iletişim sağlıyor olmamız bize bu başarılı sonuçları kazandırdı "diye konuştu.

Tekin ayrıca, yeni marka kimliklerinin dünyanın önde gelen stratejik marka danışmanlık ve tasarım firmalarından biri tarafından hazırlandığını kaydederek, "Enerya'nın logosunda yer alan renk ve görseller doğal gaz, elektrik, ve yenilenebilir enerjinin kaynaklarını simgeliyor. Marka dönüşüm sürecimiz ve tüm bölgelerimizde ve İletişim kanallarımızdaki uygulamalarımızla, Haziran 2015'te Dubai'de gerçekleşen Transform Awards MENA-Marka Dönüşüm Ödülleri'nde 3 dalda altın ödül aldık." dedi.

Enerya,2003'ten bu yana Konya, Antalya, Karaman, Ereğli, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtımını ve altyapı faaliyetlerini yürütüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler