1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Enerya, SAP sistemine geçti

Enerya, SAP sistemine geçti

Enerji Günlüğü - Enerya tüm kurumsal ve mali süreçlerini ''kurumsal kaynak planlama yazılımı'' olan SAP sistemi ile yönetecek.Enerya, yatırımlarını...

Enerya, SAP sistemine geçti

Enerji Günlüğü - Enerya tüm kurumsal ve mali süreçlerini ''kurumsal kaynak planlama yazılımı'' olan SAP sistemi ile yönetecek.

Enerya, yatırımlarını bir üst seviyeye taşıyarak dünyanın en güçlü ERP çözümlerinden olan SAP sistemine geçti. Dünyanın en ciddi ve gelişmiş ERP ve CRM sistemi olan SAP programlarının tüm modüllerini sistemine entegre eden Enerya, bu sayede müşterilerine daha da kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı hedefliyor.

Antalya, Konya, Karaman, Konya Ereğlisi, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir olmak üzere 11 ilde doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren Enerya, SAP sistemi ile tüm illerdeki müşterilerine sunduğu hizmetlerin yanı sıra sahada gaz kesme/açma, sayaç sökme/takma, depo yönetimi, faturalama, bakım onarım, iç tesisat kontrol gibi bir çok uygulamayı da mobil hale getirerek hızını artırmış oldu.

SAP sistemi sayesinde Enerya müşterileri, artık abonelik ile ilgili birçok işlemi ofis ve abone merkezlerine gelmeden internet üzerinden online olarak gerçekleştirebilecekler. Enerya, çözüm odaklı müşteri ilişkileri yaklaşımı ve alanında yetkin proje yönetimi ekibi bulunduran SAP ile işbirliği neticesinde hali hazırda entegre sisteme sahip bütün şirketlerini, finansal süreçleri organize olmuş bir alt yapıya da kavuşturmayı hedefliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler