1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Enerya’dan Antalya Korkuteli’nde 5 mahalleye daha doğal gaz

Enerya’dan Antalya Korkuteli’nde 5 mahalleye daha doğal gaz

Enerya Enerji, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde kuracağı 88 kilometre şebeke ile 5 mahallede 11.135 haneye doğal gaz ulaştıracak.  

Enerya’dan Antalya Korkuteli’nde 5 mahalleye daha doğal gaz

Enerji Günlüğü - Enerya Enerji, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde kuracağı 88 kilometre şebeke ile 5 mahallede 11.135 haneye doğal gaz ulaştıracak.  

Antalya’da 1.970 kilometre doğal gaz hattı ile toplamda 96 mahalleye doğal gaz ulaştıran Enerya Enerji, dağıtım ağını genişletiyor. 2020 yılında lisans kapsamına alınmış olan Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 88 kilometre şebeke imalatı yapılması planlanıyor. Yapılacak şebeke ile Korkuteli’nde Uzunoluk, Kiremitli, Karşıyaka, Yeni, Aşağıpazar olmak üzere 5 mahallede, toplam 11.135 hanenin doğal gazla buluşturulması planlanıyor. Korkuteli’nde Enerya müşteri hizmetleri ofisi ve acil ekipleri ile hizmet sunulacak. 

SÜRECİ 1,5 YIL ÖNE ÇEKTİK

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, “Korkuteli’ne doğal gaz ulaştırma sürecini hızlandırarak 1,5 yıl öne çektiklerini belirterek, şimdiye kadar Aşağıpazar Mahallesi’nde 7 kilometreye yakın imalat çalışması yapıldığını kaydetti.

“BU YIL KORKUTELİ’NDE 7 BİN ABONEYE HİZMET VERECEĞİZ”

Enerya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu ise yaptığı açıklamada, 2019 Temmuz ayında Korkuteli’ne doğal gaz getirilmesi sürecinin başladığını ve bürokrasi süreçlerinin çok hızlı geliştiğini kaydetti. Tulukcu, “Korkuteli’nde yıllık 10 milyon metreküp doğal gaz hacmi ile 2021’de toplam 7 bin aboneye hizmet vereceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Enerya Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Başak Cezar Kutlu ise bu yıl temel odaklarının ve yatırımlarının Korkuteli’ndeki çalışma olacağını kaydederek, doğal gaza geçiş sürecini kolaylaştırmak için çeşitli kampanyaları da hayata geçirdiklerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler