1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Enerya`ya Dubai`den Dönüşüm Ödülü

Enerya`ya Dubai`den Dönüşüm Ödülü

Enerji Günlüğü - Enerya marka kimliği ile Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüşüm Ödülleri’nde üç ayrı dalda ödüle layık görüldü.Enerya...

Enerya`ya Dubai`den Dönüşüm Ödülü

Enerji Günlüğü - Enerya marka kimliği ile Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüşüm Ödülleri’nde üç ayrı dalda ödüle layık görüldü.

Enerya marka kimliği ile Dubai’de düzenlenen Transform Awards MENA-Dönüşüm Ödülleri’nde “Enerji Sektöründe En İyi Marka Kimliği’’, “En İyi Marka Kimliği Uygulamaları”, “En İyi Marka Mimarisi Çözümü” dallarında Altın ödüllere layık görüldü.

Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, “Geleceği enerjide görüyoruz. 12 yıldır enerji sektöründe 850 binden aboneye ulaştık. Bu sinerjiden yararlanmak amacı ile Landor ile birlikte 1 yıllık yoğun bir çalışmanın ardından 2014 yılına yeni marka ve logomuz ile başlamıştık. Bu kadar emek verdiğimiz bir çalışmanın beğenildiğini görmek bize gurur verdi” dedi.

Altı yıldır Transformers Magazine tarafından verilen Dönüşüm Ödülleri, her yıl itibar yönetimi, iş geliştirme, kurum kimliği ve markalaşma alanlarında dağıtılan en önemli global ödüller arasında yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler