1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK 1.2 milyon lira ceza verdi

EPDK 1.2 milyon lira ceza verdi

Enerji Günlüğü - EPDK, mevzuata aykırı hareket eden 3 akaryakıt firmasına 1 milyon 258 bin 193 lira idari para cezası verdi.Enerji Piyasası Düzenleme...

EPDK 1.2 milyon lira ceza verdi

Enerji Günlüğü - EPDK, mevzuata aykırı hareket eden 3 akaryakıt firmasına 1 milyon 258 bin 193 lira idari para cezası verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Kurul kararlarını Resmi Gazete’den duyurdu.

Buna göre EPDK, Güzel Avrasya Turizm Seyahat ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne toplam 1.112.051.-TL, Merzifon Petrol Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne 76.142 TL, Raman Akaryakıt Dağıtım Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’ne 70.000, TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

4 ŞİRKETTEN YAZILI SAVUNMA İSTEDİ

Ayrıca EPDK, Akarsu Teknik Kimya Madeni Yağ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nden, Öz Eda Nur Petrol ve Petrol Ürünleri Akaryakıt Madeni Yağ İnşaat Nakliyat İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nden, Raman Akaryakıt Dağıtım Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nden ve Sakpet Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nden yazılı savunma istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler