1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK 2.6 milyon liralık ceza verdi

EPDK 2.6 milyon liralık ceza verdi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 6 şirket ve bayiye toplam 2 milyon 599 bin 267 bin TL idari para cezası keserken, 4 şirketten...

EPDK 2.6 milyon liralık ceza verdi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 6 şirket ve bayiye toplam 2 milyon 599 bin 267 bin TL idari para cezası keserken, 4 şirketten de yazılı savunma istedi.

EPDK Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararıyla altı şirket ve bayiye toplam 2 milyon 599 bin 267 bin TL ceza verdiği ilanen tebliğ edildi. Ayrıca dört firmadan da yazılı savunmaları istendi.

Buna göre EPDK, Agpaş Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret ve Dağıtım A.Ş, Bülent ERKAR, Türkoil Petrol Ürünleri San. Tic. ve Dağıtım A.Ş., Oktay Okan Köse - Köse Petrol, Or-San Petrokimya, Z Petrol şirketlerine idari para cezası kesti.Zahter Oto Aksesuar Petrol, MMG Petrol bayisi Semih Saçan’dan, Okas,Yeni Can Iğdır Turizm Limited Şirketi’nden de yazılı savunma istedi.

EPDK’nın verdiği ceza nedenleri arasında; dağıtıcısı dışında akaryakıt ikmalinin yapılması, otomasyon sitemine bağlı olmayan bir tanktan ikmal yapılması gibi nedenler yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler