1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. EPDK 24 şirkete lisans verdi

EPDK 24 şirkete lisans verdi

Enerji Günlüğü - EPDK, elektrik, petrol, doğalgaz ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasalarında faaliyet gösteren 24 şirkete lisans...

EPDK 24 şirkete lisans verdi

Enerji Günlüğü - EPDK, elektrik, petrol, doğalgaz ve sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasalarında faaliyet gösteren 24 şirkete lisans verdi, 14 şirketin lisansını ise sonlandırdı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik piyasasında faaliyet göstermek için başvuru yapan 9 şirkete üretim, 1 şirkete OSB Dağıtım Lisansı verilirken, 4 şirketin lisansları iptal edildi. Kanalet İnşaat Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne “Yenicekent HES" projesi için verilen üretim lisansı ise yeniden işlerlik kazandı.

Doğalgaz piyasasında Naturelgaz Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sıkıştırılmış Doğal Gaz (CNG) lisansı alırken, petrol piyasasında 4'ü madeni yağlar, 2'si dağıtıcı lisansı, 1'i de işletme (biyodizel) lisansı olmak üzere toplam 8 şirket lisans aldı. Petrolde 4 şirketin lisansı ise sonlandırıldı. LPG piyasasında toplam 5 depolama lisansı verilirken, 6 lisans da iptal edildi. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler