1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK Başkanından elektrik dağıtım şirketlerine kalite ayarı

EPDK Başkanından elektrik dağıtım şirketlerine kalite ayarı

Enerji Günlüğü - EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, zamanı içinde vatandaşlara yanıt veremeyen çağrı merkezlerine havuç değil sopa göstereceklerini söyledi.Enerjisa’nın...

EPDK Başkanından elektrik dağıtım şirketlerine kalite ayarı

Enerji Günlüğü - EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, zamanı içinde vatandaşlara yanıt veremeyen çağrı merkezlerine havuç değil sopa göstereceklerini söyledi.

Enerjisa’nın Adana'da açılışını gerçekleştirdiği Çağrı Merkezi'nin açılış töreninde konuşan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, vatandaşa kaliteli hizmet sunma anlamında elektrik dağıtım şirketlerinin kurdukları çağrı merkezlerinde belirledikleri sürelerde vatandaşa hizmet sunamayan şirketlere havuç değil sopa göstereceklerini söyledi. 

Yılmaz, "Zamanı içinde vatandaşlarımıza yanıt veremeyen çağrı merkezlerine havuç değil sopa var." ifadesini kullandı.

Bu yıl Mayıs ayında Trabzon'da yapılan ELDER toplantısında çok önemli kararlar alındığını kaydeden Yılmaz, çağrı merkezlerinin bu kadar kısa süre içinde ardarda açılmaya başlamasının sektörün bu misyonu benimseyip üzerine düşen görevi yapacağının bir göstergesi olduğunu belirtti. 

Bu sırada ön sırada kendisini dinlemekte olan AB Bakanı Ömer Çelik'in "Sopayı havuçtan biraz uzun tut" diye seslenmesi dikkat çekti. Çelik daha sonra yaptığı konuşmada bu seslenişini, "Bizim açımızdan tek ölçü vatandaşın memnuniyetidir." şeklinde gerekçelendirdi.

Sabiha KÖTEK - ADANA

Önceki ve Sonraki Haberler