1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK, elektrik borsası için danışmanlık hizmeti alacak

EPDK, elektrik borsası için danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye elektrik piyasasının modellenerek izlenmesi, analiz edilmesi ve ileriye dönük öngörülerin...

EPDK, elektrik borsası için danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye elektrik piyasasının modellenerek izlenmesi, analiz edilmesi ve ileriye dönük öngörülerin tespiti amacına yönelik danışmanlık hizmet alımı yapmak üzere Kamu İhale Bülteni’nde ihale ilanında bulundu.

Danışmanlık hizmeti 2014 yılı başından 2015 yılı sonuna kadar alınacak.

İHALE 24 EKİM 2013’DE YAPILACAK

İhale teklifleri, 24 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30’da EPDK’ya elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak. İhalede, işin tamamı için teklif verilecek.

İHALE DÖKÜMANI 100 TL KARŞILIĞI ALINACAK

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Muhsin Yazıcıoğlu Cad. N0:51/C Yüzüncüyıl/Ankara adresinden, şartname bedeli Kurumun Vakıflar Bankası Bahçelievler Şb. Diğer Gelirler Hesabı TR960001500158007292230070 holu hesabına yatırılarak, alınacak.

TEKLİFİN YÜZDE 3 ORANINDA GEÇİC TEMİNAT

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler