1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK: Elektrik tarife güncellemesi tüketiciye yansımayacak

EPDK: Elektrik tarife güncellemesi tüketiciye yansımayacak

EPDK, elektrik tarife güncellemelerinin tüketiciye herhangi bir değişiklik veya zam olarak yansımayacağını açıkladı.Enerji Piyasaları...

EPDK: Elektrik tarife güncellemesi tüketiciye yansımayacak

Enerji Günlüğü - EPDK, elektrik tarife güncellemelerinin tüketiciye herhangi bir değişiklik veya zam olarak yansımayacağını açıkladı.

Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumu (EPDK) Resmi Gazete’de yayımlanan tarifelerin tüketicilere zam olarak yansıyacağı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, elektrik fiyatlarını oluşturan çok sayıda unsur söz konusu olduğunu ve bunlardan bazılarının dönemsel olarak artış yönünde, diğer bazıları ise azalış yönünde değişebildiğine dikkat çekerek, “1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olan elektrik fiyat bileşenlerinde bazı değişmeler olmakla birlikte vergi fon ve paylar dahil nihai fiyatlarda yani tüketiciye yansıyan fiyatlarda herhangi bir değişiklik veya zam kesinlikle söz konusu değildir” denildi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Elektrik Üretim Anonim Şirketi tarafından uygulanacak aktif elektrik enerjisi toptan satış tarifesinde 01 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere güncelleme yapmıştı. 

EÜAŞ TOPTAN SATIŞ TARİFESİNE %37 ZAM

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler