1. HABERLER

  2. EPDK iki şirketten belge ibrazı istedi

EPDK iki şirketten belge ibrazı istedi

Enerji Günlüğü - EPDK, Biz-Bio Alternatif Enerji ve Caner Gıda Tekstil İnşaat Enerji şirketlerinden belge ibrazı istedi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu,...

EPDK iki şirketten belge ibrazı istedi

Enerji Günlüğü - EPDK, Biz-Bio Alternatif Enerji ve Caner Gıda Tekstil İnşaat Enerji şirketlerinden belge ibrazı istedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, iki şirketten geçerliliğini yitiren Kapasite Raporu ve TSE/TSEK belgelerini ibraz etmelerini istedi. 

Buna göre EPDK, 06/05/2010 tarih ve MYĞ/2552-6/27682 sayılı Madeni Yağ Lisansı sahibi Biz-Bio Alternatif Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve 29/04/2010 tarih ve MYĞ/2544-3/27633 sayılı Madeni Yağ Lisansı sahibi Caner Gıda Tekstil İnşaat Enerji Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin; Kapasite Raporunun ve TSE/TSEK belgelerinin geçerliliğini yitirdiği anlaşıldığından, geçerli belgeleri ibraz etmelerini istedi. 

Şirketlerin belgeleri 15 gün içerisinde “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 51/C   06530 Yüzüncüyıl/ANKARA” adresine göndermeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler