1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EPDK’da üç daire başkanı değişti

EPDK’da üç daire başkanı değişti

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda (EPDK) Elektrik, petrol ve kamulaştırma dairesi başkanlarının yerlerine yeni isimler getirildi....

EPDK’da üç daire başkanı değişti

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda (EPDK) Elektrik, petrol ve kamulaştırma dairesi başkanlarının yerlerine yeni isimler getirildi. Elektrik Piyasası Dairesi Başkanı Ahmet Ocak EPDK Başkan Yardımcısı oldu. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nda (EPDK) geniş çaplı görev yeri değişiklikleri ve atamalar yapıldı. Görevden alınan 13 üst düzey yöneticiden bazıları uzman kadrosuna atandı.

Elektrik Piyasası Dairesi başkanı olarak görev yapan Ahmet Ocak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanı Taner Mutlu, Kamulaştırma Dairesi Başkanı Osman Birgin, grup başkanları Tevfik Uğur Kocabaş, Nuri Karaoğuz, İsmail Hakkı Ayaz, Besim Çelebi, Esin Kadıoğlu, Orhan Eyigün, Ayhan Sevil, Sadullah Fatih Bilgiç, Murat Gidiş, Günay Şendur görevden alındı. Görevden alınanlardan bazıları uzman olarak görevlendirilirken, Ahmet Ocak EPDK Başkan Yardımcılığı'na getirildi. 

YENİ DAİRE BAŞKANI UĞUR CİNGİ

EPDK'da boşalan kadrolara yeni görevlendirmeler de yapıldı. Elektrik Piyasası Dairesi başkanlığına, EPDK Başkan Danışmanı Uğur Cingi getirildi. Petrol Piyasası Dairesi başkanlığı kadrosuna da bir başka başkan danışmanı Abdullah İnce atandı. Kamulaştırma Dairesi başkanlığına, daha önce grup başkanı olan Esat Akyıldız tayin edildi.

EPDK'da grup başkanlıklarına ise enerji uzmanı kadrosunda bulunan Hasan Alma, Mustafa Gözen, Melih Özdoğan, Refik Tiryaki, Ertuğrul Yıldız, Ercüment Camadan, Fatih Kölmek, Türkay Doğan, Zafer Korkulu, Hacı Yusuf Çınar, Fakir Hüseyin Erdoğan ve Kenan Tamer geldi.

Yönetim hizmetleri uzmanları Salih Özdemir, Hacı Ali Ulutaş ile Alparslan Mutlu da yeni dönemde grup başkanı olarak görevlendirildi. Aynı şekilde yönetim görevlisi kadrosunda bulunan Ömer Lök, Mehmet Okhan Uysal ve Ali Kerem Eskigün de bundan böyle grup başkanı olarak görev yapacak.

Bu atamaların yanı sıra grup başkanı olan Rıza Güngör ile İbrahim Akgün’ün, daha sonra başka bir kadroya atanmak üzere görevden alınması için de kurul kararı istendi. 

Hale KAYACAN

Önceki ve Sonraki Haberler