1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK’dan lisans kararları

EPDK’dan lisans kararları

Enerji Günlüğü - EPDK, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 275 şirkete lisans verirken, aynı çerçevede 2 şirketin Osb Dağıtım...

EPDK’dan lisans kararları

Enerji Günlüğü - EPDK, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 275 şirkete lisans verirken, aynı çerçevede 2 şirketin Osb Dağıtım ve Toptan Satış Lisansı'nı sonlandırdı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Kurul kararlarına göre EPDK, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 275 şirkete Üretim, Organize Sanayi Bölgesi Dağıtım ve Tedarik lisansı verdi. Aynı düzenleme çerçevesinde 2 şirketin Organize Sanayi Bölgesi Dağıtım ve Toptan Satış Lisansını sonlandırdı.

EPDK, Doğal Gaz Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 8 şirkete de 30 ve 10 yıl süreyle Sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) lisansı ve İhracat Lisansı verdi. Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 10 şirkete lisans veren Kurul, bu çerçevede 4 şirketin de lisansını iptal etti.

Kurul, son olarak Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde ise 10 şirkete LPG depolama lisansı ile LPG dağıtıcı lisansı verirken, bu çerçevede 8 şirketin lisansını da sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler