1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK’nın 12. yıl etkinlikleri 3 Aralık’da yapılacak

EPDK’nın 12. yıl etkinlikleri 3 Aralık’da yapılacak

Enerji Günlüğü- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kuruluşunun 12. yılı 3 Aralık 2013’de yapılacak etkinliklere kutlanacak. TÜRKİYE...

EPDK’nın 12. yıl etkinlikleri 3 Aralık’da yapılacak

Enerji Günlüğü- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kuruluşunun 12. yılı 3 Aralık 2013’de yapılacak etkinliklere kutlanacak. 

TÜRKİYE ENERJİ PİYASALARINA YÖNELİK STRATEJİK AÇILIM VE YENİ DÜZENLEYİCİ PERSPEKTİFLERİ KONFERANSI

12. Yılı etkinlikleri kapsamında, Enerji Uzmanları Derneği’nce 3 Aralık 2013 tarihinde Meyra Palace Hotel-Ankara’da “Türkiye Enerji Piyasalarına Yönelik Stratejik Açılım ve Yeni Düzenleyici Perspektifler” konulu bir konferans gerçekleştirilecek. Aynı gün akşam ise düzenlenecek EPDK’nın Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu’nda sektörün önemli temsilcileri bir araya gelecek.

Konferansın destekçileri ise Cengiz-Limak-Kolin (CLK Enerji), Aydem, Bereket Enerji, Ewe, Fina Enerji, Koç Enerji Grubu, Türkerler, Yedaş, Zorlu Enerji Grubu, Po-OMV, TEDAŞ, Akfel Gaz, TB Enerji ve Türkiye LPG Derneği olarak belirlendi. 

KONFERANS PROGRAMI

Konferansın açılışında, Enerji Uzmanları Derneği Başkanı Dr.Murat Gidiş, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Sermaye Piyasaları Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji-Tabii Kaynaklar ve Bilim Komisyonu Başkanı Nihat Zeybekçi ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konuşacak.

Sektör temsilcileri adına ise Ciner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner, Ewe AG Ceo’su Dr. Werner Brinker, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, E. On International Energy Ceo’su Stein Dale, Eksim Holding Yönetim Kurulu Başjkanı Abdullah Tivnikli konuşacaklar.

Enerji Borsasının ele alınacağı ilk panelin konuşmacıları ise Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği Başknı Alparslan Bayraktar, Bloomberg New Energy Finance Ceo’su Michael Liebreich, Borsa İstanbul Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa kemal Yılmaz, Nasdaq Omx Gelişme Direktörü Sean Williams ve Akfel Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baltacı konuşacak.

Düzenlenecek ikinci panelde ise enerji piyasalarına yönelik yeni stratejiler ve politikalar ele alınacak olup, bu panelde, EPDK Kurul üyesi Fatih Dönmez, Avrupa Enerji ve Kaynak Güvenliği Merkezi Direktörü Prof. Dr. Friedbert Pflüger, Enerji İşleri Genel Müdürü Dr. Zafer Demircan, Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Daimi Temsilci yardımcısı Dr. Fatih Hasdemir, Akdeniz Enerji Birliği Direktörü Dr. Sohbet Karbuz konuşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler