1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPDK’nın yeni Kurul üyeleri görevlerine başladı

EPDK’nın yeni Kurul üyeleri görevlerine başladı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda Kurul üyeliğine atanan 3 üye Yargıtay’da yemin ederek görevlerine başladı. EPDK 2. Başkanı...

EPDK’nın yeni Kurul üyeleri görevlerine başladı

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nda Kurul üyeliğine atanan 3 üye Yargıtay’da yemin ederek görevlerine başladı. 

EPDK 2. Başkanı olarak atanan Zekeriya Gökşenli ile Kurul üyeliğine atanan İbrahim Tan ve Dr. Muhammed Mustafa İzgeç, Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve heyetinin önünde yemin ederek göreve başladı.

Yemin töreninin ardından konuşan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile bürokrasimize yönelik ilk kararnamenin kurumumuza yönelik olması bizim için gurur vesilesi oldu. Sorumluluğumuz her zamankinden fazla. Ülkemiz yeni bir sürece girdi ve biz de Kurum olarak Enerji Bakanlığımız ile uyum içerisinde sektörümüzü daha ileri bir düzeye taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu arada EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ve Kurul üyeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. 

Önceki ve Sonraki Haberler