1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPİAŞ, 2022 yılı faaliyetlerini değerlendirecek

EPİAŞ, 2022 yılı faaliyetlerini değerlendirecek

EPİAŞ’ın 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Mart 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

EPİAŞ, 2022 yılı faaliyetlerini değerlendirecek

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ), 17 Mart 2023 tarihinde 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacak. 

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) Yönetim Kurulu’nun 20 Ocak 2023 tarihinde almış olduğu karar gereği, 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının 17 Mart 2023 tarihinde, saat 15.00’te yapılacağını açıkladı. Açıklamaya göre toplantı, Şirket Merkezi olan Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak F2 Blok No:1/F Sarıyer/İstanbul adresinde yapılacak.

EPİAŞ’ın 2022 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tabloları, yönetim kurulu faaliyet raporu, yönetim kurulunun kâr dağıtımı önerisi ile diğer bilgi ve belgeler Şirket merkezinde ve kurumsal internet sitesinde (www.epias.com.tr) pay sahiplerinin incelemesine hazır bulundurulacak.

TÜM SAHİPLERİ KATILABİLECEK

Genel kurul toplantısına bütün pay sahiplerinin katılma hakkı bulunuyor. Pay sahipleri genel kurul toplantısına bizzat kendileri katılabilecekleri gibi pay sahibi olan veya olmayan üçüncü bir kişiyi de vekil tayin edebiliyorlar. Vekilin birden fazla pay sahibini temsilen oy kullanması da mümkün. Genel Kurul toplantısına katılmak isteyen pay sahiplerinin toplantı gününde, vekâletname ve kimlik kontrollerinin yapılabilmesi için toplantı saatinden en az bir saat önce toplantı yerinde olmaları gerekiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler