1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPİAŞ danışmanlık hizmeti alacak

EPİAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EPİAŞ, bir yıl süreyle istihdam etmek üzere Piyasa İşlemleri Uzmanı ve Şeffaflık ve Piyasa Gözetimi konularında danışmanlık hizmeti...

EPİAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EPİAŞ, bir yıl süreyle istihdam etmek üzere Piyasa İşlemleri Uzmanı ve Şeffaflık ve Piyasa Gözetimi konularında danışmanlık hizmeti alacak.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, Uluslararası Yatırım ve Kalkınma Bankası tarafından sağlanan fon kapsamında bir yıl süreyle istihdam etmek üzere Piyasa İşlemleri Uzmanı ve Şeffaflık ve Piyasa Gözetimi konularında danışmanlık hizmeti alacağını duyurdu.

Duyuruya göre, şeffaflık ve piyasa gözetim uzmanlığı için adayları enerji sektöründe en az 10 yıl, elektrik ve gaz piyasalarında ise 5 yıl iş deneyimine sahip olmaları şartı aranıyor. Piyasa işlemleri uzman adaylarının ise enerji piyasalarında özel olarak da elektrik piyasasında en az 8 yıllık tecrübeye sahip olmaları gerekiyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na yapılacak ve 3 Kasım’a kadar devam edecek olan başvurulara ilişkin ayrıntılara T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın internet sitesinden ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler