1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EPİAŞ’tan Olağan Genel Kurul Toplantısı çağrısı

EPİAŞ’tan Olağan Genel Kurul Toplantısı çağrısı

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş.’nin (EPİAŞ) 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Mart’ta şirketin İstanbul’daki merkezinde yapılacak.

EPİAŞ’tan Olağan Genel Kurul Toplantısı çağrısı

Enerji Günlüğü - EPİAŞ’ın 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da yapılacak.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş.’nin (EPİAŞ) 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın tarihi ile ilgili bir duyuru yayınladı. Duyuruya göre, EPİAŞ Yönetim Kurulu’nun 21 Ocak 2022 tarihinde almış olduğu karar gereği toplantı 4 Mart 2022 tarihinde, saat: 15.00’te, Şirket Merkezi olan Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak F2 Blok No:1/F Sarıyer/İstanbul adresinde yapılacak.

Genel kurul toplantısına bütün pay sahiplerinin katılma hakkı bulunuyor. Genel Kurul toplantısına katılmak isteyen pay sahiplerinin toplantı gününde, kimlik kontrollerinin yapılabilmesi için toplantı saatinden en az bir saat önce toplantı yerine gelmeleri gerekiyor. Pay sahipleri genel kurul toplantısına bizzat kendileri katılabilecekleri gibi pay sahibi olan veya olmayan üçüncü bir kişiyi de vekil tayin edebilecekler. Vekilin birden fazla pay sahibini temsilen oy kullanması da mümkün olacak.

EPİAŞ’ın 2021 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tabloları, yönetim kurulu faaliyet raporu, yönetim kurulunun kar dağıtımı önerisi ile diğer bilgi ve belgeler Şirket merkezinde ve kurumsal internet sitesinde (www.epias.com.tr) pay sahiplerinin incelemesi için hazır bulundurulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler