1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Erdemir`e yeni hukuk koordinatörü

Erdemir`e yeni hukuk koordinatörü

Enerji Günlüğü - Erdemir Grubu’nun Hukuk Koordinatörlüğüne Oya Şehirlioğlu getirildi.Bu yıl 50. yılını kutlamaya hazırlanan ve Avrupa Birliği Ülkeleri...

Erdemir`e yeni hukuk koordinatörü

Enerji Günlüğü - Erdemir Grubu’nun Hukuk Koordinatörlüğüne Oya Şehirlioğlu getirildi.

Bu yıl 50. yılını kutlamaya hazırlanan ve Avrupa Birliği Ülkeleri içinde 3. büyük demir-çelik üreticisi konumundaki Erdemir Grubu’nun Hukuk Koordinatörlüğüne Oya Şehirlioğlu atandı. Şehirlioğlu, Erdemir Grubu'nda üst yönetim kurulunun bir üyesi olarak çalışmalarını yürütecek.

Oya Şehirlioğlu Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu ve Avrupa Birliği Hukuku alanında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1994 yılında hukuk bürosunda avukat olarak iş hayatına atılan Şehirlioğlu, 2003 yılında Tansaş’da Hukuk Müşaviri olarak görev aldı. Şehirlioğlu, 2006 – 2008 yılları arasında Hukuk Müşaviri olarak çalıştığı Sütaş’ta ise şirketler grubunun hukuk departmanını kurdu.

2008 yılından bu yana Mondelez International (Kraft Foods)’da Baş Hukuk Müşaviri göreviyle şirketin Yönetim Kurulu’nda görev alan Şehirlioğlu, yüklü hukuk ajandasını yönetmenin yanı sıra pek çok birleşme-devralma, yeniden yapılanma projelerinde hem hukukçu hem de yönetici kimliği ile yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler