1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Erden: Çatılarda Kombi modeli uygulanabilir

Erden: Çatılarda Kombi modeli uygulanabilir

Enerji Günlüğü - Enerjisa İş Geliştirme Müdürü İbrahim Erden, güneşte çatı uygulamaları için evlerdeki kombi sisteminin aynen kullanılabileceğini...

Erden: Çatılarda Kombi modeli uygulanabilir

Enerji Günlüğü - Enerjisa İş Geliştirme Müdürü İbrahim Erden, güneşte çatı uygulamaları için evlerdeki kombi sisteminin aynen kullanılabileceğini ve bu sayede süreçlerin daha hızlandırılıp kolaylaştırılabileceğini söyledi.

ICCI 2017 etkinlikleri kapsamında düzenlene ‘Lisanssız GES’lerde Çatı Uygulamaları ve Önündeki Engeller’ oturumunda konuşan Enerjisa İş Geliştirme Müdürü İbrahim Erden, ev kurulumu için son derece meşakkatli belgeler istendiğine ve bürokrasinin yorucu olduğuna dikkat çekerek, “Son bir ay içinde bir grupla alternatif modeller oluşturduk ve görüş oluşturduk. Evlerde bir kombi sistemi var ve güneş çatı uygulamalarıyla tek fark sisteme satış yapmıyorsunuz. İGDAŞ’ın projelerini inceledik ve çok basit olduğunu gördük. Güneşte de bunun yapılması için öneriler sunduk. Bu süreci aynen güneşe uygulamak mümkün.” dedi. 

TÜRKİYE’DE GÜNEŞ ÇATI İLE GELİŞİR

“Güneşle ilgili bir gelişimden bahsediyorsak Türkiyede bu çatı ile olmalı.” diyen Erden, çatıyı çözmezsek Türkiye’nin güneş potansiyelinin değerlendirilemeyeceğini kaydetti.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler