1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Erdoğan Demirören vefat etti

Erdoğan Demirören vefat etti

Enerji Günlüğü - Türkiye’de enerji alanında yatırımlarıyla tanınan Demirören Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören 80 yaşında...

Erdoğan Demirören vefat etti

Enerji Günlüğü - Türkiye’de enerji alanında yatırımlarıyla tanınan Demirören Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören 80 yaşında vefat etti.

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil yaptığı açıklamada, uzun süredir hastanede tedavi altında bulunan iş insanı Erdoğan Demirören'in 31 Mayıs 2018 tarihi itibariyle yoğun bakım servisine alındığını belirtti. Şamilgil, Demirören'in bugün saat 11:53 itibariyle hayata veda ettiğini duyurdu.

80 yaşında ölen Erdoğan Demirören, bünyesinde Total, Milangaz ve Likidgaz gibi enerji şirketlerini barındıran Demirören Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı'ydı. Erdoğan Demirören, Milliyet ve Vatan gazetelerinin de sahibi olan Demirören Grubu, bir süre önce Hürriyet, Kanal D ve CNN Türk gibi yayınlarını da bünyesinde barındıran Doğan Yayın Holding'i satın almıştı. 

Demirören Holding bünyesinde bulunan, Total Oil Türkiye A.Ş., Milangaz LPG Dağıtım Tic. ve San AŞ., Milangaz AŞ., Likidgaz A.Ş., Mutfakgaz A.Ş., Güneşgaz A.Ş akaryakıt dağıtım, LPG depolama ve dağıtım şirketlerini bünyesinde bulunduran grubun Türkiye genelinde 24 dolum tesisi, 40 bin ton stoklama kapasitesi, 2 bin 950 adet bayisi ile 450 bin tona ulaşan satış potansiyeline sahip. Bunun yanında 195 adet tır, tank ve treylerinden oluşan nakliye filosu ile hizmetini de sürdürüyor.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler