1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Erdoğan ile Putin maç izleyip enerji konuşacak

Erdoğan ile Putin maç izleyip enerji konuşacak

Enerji Günlüğü - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Ağustos 29016’da Antalya’da oynanacak Rusya-Türkiye...

Erdoğan ile Putin maç izleyip enerji konuşacak

Enerji Günlüğü - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Ağustos 29016’da Antalya’da oynanacak Rusya-Türkiye milli futbol hazırlık karşılaşmasını birlikte izleyecek. İki liderin askeri ve enerji konularını da ele alması bekleniyor. 

Kasım 2015’teki uçak düşürme olayının ardından başlayan Türkiye-Rusya gerginliğini sona erdiren ve iki ülke arasındaki ilişkilerin normale dönmesini haber veren gelişmelere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı St. Petersburg’da ağırlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu kez kendisi Türkiye’ye gelecek. 

DHA’nın haberine göre A Milli Futbol Takımı, FIFA Dünya Kupası'na 2018 yılında ev sahipliği yapacak Rusya ile 31 Ağustos tarihinde Antalya Stadyumu'nda bir hazırlık maçı yapacak. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de bu mücadeleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte tribünden izlemek üzere Antalya'ya gelecek. 

İki liderin, Rusya Türkiye ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi, Suriye’deki yeni dengeler ve Türk-Rus ortak enerji projelerine ilişkin gelişmeleri ele almaları bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler