1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Erdoğan: Mazot desteğini biz başlattık

Erdoğan: Mazot desteğini biz başlattık

Enerji Günlüğü - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin vaadlerine tepki göstererek mazot desteğini ilk defa kendilerinin başlattığını söyledi.ATO...

Erdoğan: Mazot desteğini biz başlattık

Enerji Günlüğü - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin vaadlerine tepki göstererek mazot desteğini ilk defa kendilerinin başlattığını söyledi.

ATO Congresium'da düzenlenen Türkiye Tarım ve Kırsal Kalkınma Hamlesi Proje Uygulamaları tanıtım programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mazot desteğini ilk defa kendilerinin başlattığını ifade ederek, CHP'nin bu yöndeki vaatleri için "Bugün, bazıları çıkmış mazot üzerinden çiftçimize selam vermeye, mesaj göndermeye çalışıyorlar. Bu hak gaspıdır. Böyle bir şeye müsaade edemeyiz." dedi.

Mazot desteğini 2003 yılında başlattıklarını ve bu tarihten önce mazot desteği diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirten Erdoğan, "Bugün, bazıları çıkmış mazot üzerinden çiftçimize selam vermeye, mesaj göndermeye çalışıyorlar. Bu hak gaspıdır. Böyle bir şeye müsaade edemeyiz. İlk defa bunu başlatan biziz. Halbuki biz bunun sözünü dahi etmedik. Bunun istismarını yapmadık." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler