1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Erenco buhar kazanı ihalesi ön seçimi yapacak

Erenco buhar kazanı ihalesi ön seçimi yapacak

Enerji Günlüğü - Erenco, Erdemir Mühendislik, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarına kurulacak “6 NO.LU BUHAR KAZANI” için firma ön seçimi yapacak.Erenco,...

Erenco buhar kazanı ihalesi ön seçimi yapacak

Enerji Günlüğü - Erenco, Erdemir Mühendislik, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarına kurulacak “6 NO.LU BUHAR KAZANI” için firma ön seçimi yapacak.

Erenco, Erdemir Mühendislik, Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi,  Karadeniz Ereğli’de kurulu entegre Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarına kurulacak “6 NO.LU BUHAR KAZANI” için firma ön seçim ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayınladı.

Teklifçi firmalar başvuru mektubunda proje adını açıkça belirtecekler. Soru formları ve proje tanıtım detaylarına ERENCO web sitesinden (www.erenco.com.tr) ulaşılabilecek. Firmalar ön seçim dokümanlarını eksiksiz hazırlayarak en geç 28 Mart 2014 günü saat 17:00’den önce ERDEMİR Mühendislik, Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (ERENCO) Merdivenköy Yolu Caddesi No. 7 Küçükbakkalköy 34750 Ataşehir / İstanbulFaks No : (216) 469 48 37 / (372) 322 70 53 adresine gönderecekler.

İhaleye yalnızca ön seçimde yeterli görülen firmalar katılabilecekler. Zamanında müracaatı bulunmayan firmaların ön seçime katılmaları ve dolayısıyla ihaleye girmeleri mümkün olmayacak.

Tüm yazışmaların İngilizce yapılacağı başvurularda konu ERDEMİR 6 NO.LU BUHAR KAZANI TEMİNİ PROJESİ ÖN SEÇİM MÜRACAATI şeklinde açıkça yazılacak.