1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ergaz Osmaniye’deki LPG tesisinde kapasite artıracak

Ergaz Osmaniye’deki LPG tesisinde kapasite artıracak

Ergaz, Osmaniye’de bulunan LPG dolum ve depolama tesisinin kapasitesini 115 metreküp kapasiteli 10 LPG Stok Tankı daha ekleyerek artıracak.

Ergaz Osmaniye’deki LPG tesisinde kapasite artıracak

Enerji Günlüğü - Ergaz, Osmaniye’de bulunan LPG dolum ve depolama tesisinin kapasitesini 115 metreküp kapasiteli 10 LPG Stok Tankı daha ekleyerek artıracak.

Ergaz San ve Tic A.Ş. Osmaniye Şubesi, Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi, Tüysüz Beldesinde bulunan LPG dolum (tüp) ve depolama tesisinin kapasitesini artırmayı planlıyor. Kapasite artış bedelinin 850 bin lira olması bekleniyor.

Tesiste kurulu durumda bulunan 6 adet 115 m3 kapasiteli silindirik LPG depolama tankına (690 m3) aynı kapasitede 10 adet silindirik depolama tankının daha ilave edilmesi planlanıyor. Böylece sahada toplam 1.840 m3 kapasiteli 16 adet LPG Depolama Tankı bulunacak.

Karayolu tankerleri ile tesise getirilecek LPG, 16 adet 115 m3’lük silindirik depolama tanklarına aktarılacak. Gelen LPG’nin bir kısmı dökme olarak satışı yapılacak, geri kalan kısmı ise piknik tüpü, ev tüpleri, ve sanayi tüplerinin doldurulmasında kullanılacak. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler