1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ergaz, verimsiz tesisleri satacak

Ergaz, verimsiz tesisleri satacak

Enerji Günlüğü - LPG ve akaryakıt dağıtım şirketi Ergaz, önümüzdeki dönemde bayi sayısını ve satışlarını artırmayı hedeflerken, verimsiz tesisleri...

Ergaz, verimsiz tesisleri satacak

Enerji Günlüğü - LPG ve akaryakıt dağıtım şirketi Ergaz, önümüzdeki dönemde bayi sayısını ve satışlarını artırmayı hedeflerken, verimsiz tesisleri satacak.

LPG ve akaryakıt dağıtım firması Ergaz'ın Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, Şirket'in olağan genel kurulunda yaptığı açıklamada, 2013 yılında Bluepet markasıyla akaryakıt sektörüne girdiklerini hatırlatarak "Halihazırda ciromuzun yüzde 80'nini oluşturan ana faaliyet alanımız olan LPG sektörünün tüpgaz ve otogaz ve dökmegaz segmentlerindeki yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Verimsiz tesisleri satarak işletmecilik açısından kârlı olmasını öngördükleri başka markalardan LPG dolumu yapmaya yönelebileceklerini ifade eden Ömer Yağız, mevcut 10 Bluepet yakıt istasyonuna 2014 yılı sonuna kadar 50 yeni bayi daha eklemeyi istediklerini bbelirtti.

Ergaz olarak, 600’e yakın bayi sayısıyla 100 bin ton LPG satışı hedefinin hayal olmadığını vurgulayan Ömer Yağız, şöyle dedi:

"Piyasadaki bütün haksız rekabetlere rağmen mücadelemizi veriyoruz. Lojistik alanında İzmit bölgesinde yatırımımız halen gündemde. İnşaat şirketimizin Aydın-Söke ve Malatya Hekimhan’da yaptığı altyapı çalışmaları da verimli bir şekilde şirket karlılığımıza katkı yapmaktadır." 

ERGAZ 1.2 MİLYON LİRA TEMETTÜ DAĞITACAK

Önceki ve Sonraki Haberler