1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Erkul Makine projesi için ÇED süreci başladı

Erkul Makine projesi için ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü – Osmaniye’de Erkul Makina Sanayi tarafından yapılması planlanan ömrünü tamamlamış lastiklerin (ötl) geri kazanımı piroliz ve 0,5...

Erkul Makine projesi için ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü – Osmaniye’de Erkul Makina Sanayi tarafından yapılması planlanan ömrünü tamamlamış lastiklerin (ötl) geri kazanımı piroliz ve 0,5 mw elektrik üretim tesisi projesine ilişkin ÇED Süreci başladı.

Osmaniye ili Tüysüz beldesi, Sazlık mahallesi 170 nolu, 277 nolu ve 279 nolu parseller mevkiinde Erkul Makina Sanayi – Halil Erkul tarafından yapılması planlanan ömrünü tamamlamış lastiklerin (ötl) geri kazanımı piroliz ve 0,5 mw elektrik üretim tesisi projesi ile ilgili olarak Bakanlığa sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenip uygun bulundu ve projeye ilişkin ÇED Süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler OSMANİYE Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler