1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ERRA Düzenleyici Araştırma Ödülü verecek

ERRA Düzenleyici Araştırma Ödülü verecek

Enerji Günlüğü - Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA ) karşılaşılan enerji düzenleme sorunlarını gidermek için gerekli olan düzenleyici...

ERRA Düzenleyici Araştırma Ödülü verecek

Enerji Günlüğü - Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA ) karşılaşılan enerji düzenleme sorunlarını gidermek için gerekli olan düzenleyici araştırmalara destek vermek amacıyla “ERRA Düzenleyici Araştırma Ödülü” verecek.

Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA)enerji düzenleyici araştırma ve analizini genişletmek ve ERRA’ya üye olan enerji düzenleyicileri arasında düzenleyici uygulamaları geliştirmeye katkıda bulunmak ve akademisyenler, araştırmacılar ve pratik enerji düzenleyicileri ve personel arasında ortak araştırmaları genişletmeyiteşvik etmek amacıyla“ERRA Düzenleyici Araştırma Ödülü” verecek.

POTANSİYEL ADAYLAR

Araştırmacılar, öğrenciler, profesörler, düzenleyici personel, bireyler ya da “ERRA Ödülü” hedeflerinin farkında olan adaylar ve gruplar ödül için başvuru yapabilecekler.

ARAŞTIRMA ALAN VE KONULARI

ERRAtarafından önerilen araştırma alanları ise, elektrik sistemi düzenleme, gaz sistemi düzenleme, bölge ısıtma düzenleme ve düzenleyici yönetişim.

Adaylar bu alanların içinde şu konularda araştırma yapabilecekler: yönetmelik ve yatırım: nesil (yeni ve rehabilitasyon), iletim ve dağıtım sistemleri pazar geliştirme ve izleme bölgesel pazar entegrasyonu, fiyat düzenlemesi yaklaşımları; ekonomiklik düzenleyici otoritelerin yönetişim, yönetim ve operasyon müşteri güçlendirilmesi, enerji politikası ve düzenleme: hükümet politikası ve düzenleyici “uygulama arasındaki ilişki”.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 HAZİRAN 2014

Adaylar belirtilmiş olan bu alanlar ve konuların biri veya daha fazlasına uygun olan araştırmalarını İngilizce yazılmış ve Word formatına uygun bir şekilde ERRA Sekreterliğine elektronik olarak gönderecekler.Bildirim için son başvuru tarihi 30 Haziran 2014 olacak ve bir Araştırma Ödülü Danışma Komitesi(RAAC) tarafından değerlendirme yapılacak.

ÖDÜL 3 BİN EURO

Kazanan aday veya adaylara 3 bin Euro tutarında ödül verilecek. Ödül, kazanan adayların kendilerine veya temsilcilerine,Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan 27-28 Ekim 2014 tarihinde ERRA Yatırım ve Düzenleme Konferansı esnasında verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler