1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Erzingaz çalışmalarını Enerya adıyla sürdürecek

Erzingaz çalışmalarını Enerya adıyla sürdürecek

Enerji Günlüğü - Erzincan doğal gaz dağıtım markası Erzingaz, doğalgaz dağıtım hizmetlerini bağlı olduğu Enerya Grubu’nun adı ile devam ettirecek.STFA’nın...

Erzingaz çalışmalarını Enerya adıyla sürdürecek

Enerji Günlüğü - Erzincan doğal gaz dağıtım markası Erzingaz, doğalgaz dağıtım hizmetlerini bağlı olduğu Enerya Grubu’nun adı ile devam ettirecek.

STFA’nın enerji şirketi Enerya Erzincan’da daha önce Erzingaz adıyla sürdürdüğü doğal gaz dağıtım hizmetlerini artık Enerya markasıyla devam ettirecek.

Erzingaz’ın 1 Haziran 2014 tarihinden itibaren doğal gaz yatırım ve dağıtım hizmetlerinin Enerya markası ile sürdürülecek olması nedeniyle düzenlenen yeni marka lansman yemeği 27 Mayıs Salı günü Erzincan Konak Mazlum Restaurant ‘ta gerçekleşti.

Enerya Erzincan İşletme Müdürü Serdar Karaca, “7 yıldır Erzincan’da Erzingaz markası ile hizmet veriyorduk, bundan böyle Türkiye’nin 11 ilinde olduğu gibi burada da Enerya markası ile bulunacağız” dedi. Karaca, 2003 yılında kurulan ve doğal gaz dağıtım lisanslarına sahip Energaz’ın bünyesinde, Antalya, Denizli, Karaman, Konya Ereğlisi, Erzincan, Konya, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtım şirketlerinin bulunduğunu söyledi.

2014 HEDEFİ

Karaca Erzincan’da 7 yılda yaklaşık 26 milyon TL yatırım yaptıklarını belirterek, “Erzincan’da toplam 364 kilometreyi aşan doğal gaz hattı yatırımı yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırımla birlikte 2013 sonu itibari ile 31.550 olan abone sayımızı, 2014 sonunda 35.300 kişiye ulaştıracağız. Bu yıl Erzincan’da; Merkez’de Kızılay, Gülabibey mahallelerine, Geçit Beldesi’nde Munzur Mahallesi’ne, Kavakyolu Beldesi’nde Cumhuriyet ve Hamidiye mahallelerine, Ulalar Beldesi’nde Cumhuriyet, Barış ve Atatürk mahallelerine Demirkent Beldesi’nde Fatih ve Menderes mahallelerine yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek.” diye konuştu.

Karaca, “Bugün önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmak üzere yeni bir kampanya başlattık. “6+3 taksit” kampanyamız ile 20 Mayıs – 30 Haziran arasında doğal gaz abonesi olan Erzincanlılar, abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler. Bu mahallelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvuruda bulunup kampanyadan yararlanabilirler.” diye bilgi verdi.

ENERYA BÜYÜYECEK

Karaca, “Enerya ile doğal gazın yanı sıra, elektrik ticaretine de girmeyi planlıyoruz. Dağıtım çalışmalarımızın yanı sıra elektrik üretiminde de yer alacağız. Elektrik üretiminde öncelikli yatırım alanımız yenilenebilir enerji projeleri olacak. Enerya markamız altında ‘daha temiz, daha akılcı ve daha kolay’ felsefesi ile hizmet kalitemizi iyileştirerek daha müşteri odaklı bir şirket olacağız“ diye konuştu.

Enerya’nın 2014 yılı doğal gaz altyapı ve diğer çalışmaları için 10 ilde toplam 70 milyon TL Karaca, “Enerya olarak 2014 sonuna kadar 10 kentte 100 bin yeni aboneye ulaşmayı ve 2,6 milyar metreküp gaz satışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler