1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Erzurum, Van, Artvin ve Hakkari’de enerji nakil hattı kamulaştırmaları

Erzurum, Van, Artvin ve Hakkari’de enerji nakil hattı kamulaştırmaları

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Genel Müdürlüğüne ait elektrik iletim hattı projeleri için Erzurum ve Afyon’da güzergâh üzerindeki bazı taşınmazlar...

Erzurum, Van, Artvin ve Hakkari’de enerji nakil hattı kamulaştırmaları

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Genel Müdürlüğüne ait elektrik iletim hattı projeleri için Erzurum ve Afyon’da güzergâh üzerindeki bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Bakanlar Kurulu, Erzurum, Van, Artvin ve Hakkari’de güzergâh üzerindeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı aldı. Güzergah üzerinde bulunan ve nakil hattı için ihtiyaç duyulan taşınmazlar Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacak.

İLETİM HATTI PROJELERİ

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Van - Engil Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi”,“154 kV Elif Havza TM-Erzurum 1 TM Enerji İletim Hattı Projesi”, “154 kV Tortum 380 TM-Ayvalı HES Enerji İletim Hattı Projesi”ve “154 kV Yüksekova Trafo Merkezi Projesi” kapsamında bazı taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler