1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ESCON Enerji İK direktörlüğüne Gürhan Öztürk getirildi

ESCON Enerji İK direktörlüğüne Gürhan Öztürk getirildi

Enerji verimliliği danışmanlık (EVD) şirketi ESCON Enerji’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Gürhan Öztürk getirildi.

ESCON Enerji İK direktörlüğüne Gürhan Öztürk getirildi

Enerji Günlüğü - Enerji verimliliği danışmanlık (EVD) şirketi  ESCON Enerji’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Gürhan Öztürk getirildi. 

Enerji verimliliği danışmanlık (EVD) şirketi ESCON Enerji, İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne tecrübeli bir ismi getirdi. İnsan kaynakları alanında 20 yıla yakın tecrübesi bulunan Gürhan Öztürk, ESCON Enerji İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmalarına başladı. Öztürk, ESCON Enerji’nin işe alım ve işveren markası yönetimi başta olmak üzere tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak.

GÜRHAN ÖZTÜRK KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Gürhan Öztürk, aynı üniversitede Davranış Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı. İş hayatına Koç Grubu şirketlerinden Beko Elektronik’te başlayan Öztürk, ardından Sütaş ve Fortis Bank’ta işe alım süreçlerinden sorumlu oldu. 2009 yılında başladığı Garanti Portföy Yönetimi AŞ’de ise İK ve Destek Birimler Direktörü olarak insan kaynakları, destek hizmetler ve bilgi işlem bölümlerini yönetti.

Önceki ve Sonraki Haberler