1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ESİAD enerjide değişen dinamikler paneli düzenliyor

ESİAD enerjide değişen dinamikler paneli düzenliyor

Enerji Günlüğü - ESİAD İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, “ Dünya Enerjisinde Değişen Dinamikler ve Türkiye Gerçeği” başlıklı bir panel düzenliyor.1996...

ESİAD enerjide değişen dinamikler paneli düzenliyor

Enerji Günlüğü - ESİAD İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, “ Dünya Enerjisinde Değişen Dinamikler ve Türkiye Gerçeği” başlıklı bir panel düzenliyor.

1996 yılından beri Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği bünyesinde çalışan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’yla işbirliği halinde çalışan, ESİAD İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi, 18 Şubat 2014 Salı günü 15:30 – 17:45 saatleri arasında, İzmir Hilton Oteli Turgut Reis Salonu’nda “ Dünya Enerjisinde Değişen Dinamikler ve Türkiye Gerçeği” başlıklı bir toplantı gerçekleştirecek.

Toplantıda açılış konuşmalarını ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akgerman ve AB Türkiye Delegasyonu Enerji ve Bilgi Toplumu Sektör Yöneticisi Hasan Özkoç yapacak.

Panel konuşmacıları ise, Global Resources Corperation Başkanı, Enerji Uzmanı, Diplomatı ve Stratejisti Mehmet Öğütçü, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz katılacak.

Paneldeki bir diğer katılmacı olan Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Anabilim Dalı Başkanı EUROSOLAR Türkiye, Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği Türkiye Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar da “ AB ve AB’ye uyum sürecindeki Türkiye’de Enerji Çözümü: Enerjinin etkin kullanımı ve 100 yenilenebilir enerji” konusunu değerlendirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler