1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Esin RES, Çerkeş RES ve Kuşadası RES yer değiştirecek 

Esin RES, Çerkeş RES ve Kuşadası RES yer değiştirecek 

Konya’da kurulacak Çamınbaşı RES, Çankırı’da kurulacak Çerkeş RES ve Aydın’da kurulacak Kuşadası RES sahalarında yer değişikliği yapılacak.

Esin RES, Çerkeş RES ve Kuşadası RES yer değiştirecek 

Enerji Günlüğü - Konya’da kurulacak Çamınbaşı RES, Çankırı’da kurulacak Çerkeş RES ve Aydın’da kurulacak Kuşadası RES sahalarında yer değişikliği yapılacak.

Enerji Piyasaları Denetleme Kurumu (EPDK),  kurulması planlanan 4 Rüzgar Enerjisi Santrali’nin saha değişikliği için başvurular yapıldığını duyurdu. 

Duyuruya göre başvurusu yapılan santraller şöyle.

- Esin Rüzgar Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Konya ili, Selçuklu ilçesinde kurulması planlanan Çamınbaşı RES proje sahasının değiştirilmesi için,

- Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi, Çankırı ili Çerkeş ilçesi ile Ankara ili Kızılcahamam ilçesinde kurulması planlanan Çerkeş RES proje sahasının değiştirilmesi için,

- Akış Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın ili Kuşadası ve Söke ilçelerinde kurulması planlanan Kuşadası RES proje sahasının değiştirilmesi için başvuruda bulundu.

Şirketlerin yaptığı başvurular, üçüncü şahıslar tarafından kişisel hak ihlali açısından yazılı olarak itirazda bulunulabilmeleri amacıyla on iş günü yayınlanacak. 

İlgili Haberler