1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Eskişehir OSB alanına elektrik dağıtım şebekesi yaptırılacak

Eskişehir OSB alanına elektrik dağıtım şebekesi yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi yapım işi ihale edilecek.Gıda,...

Eskişehir OSB alanına elektrik dağıtım şebekesi yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi yapım işi ihale edilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kredi desteği ile Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı sorumluluğunda Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) OSB Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi işi yaptırılacak.

Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı söz konusu işe ilişkin kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınladı.

Yer tesliminden itibaren 600 (Altı yüz ) takvim günü olan TDİOSB alanına ait Eletrik Dağıtım Şebekesi, yol, içmesuyu, ve yağmursuyu, kanalizasyon inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım ihalesi içinKeşif Bedeli (2013 B.F. ile) 14.202.366,80 – TL veGeçici Teminat bedeli 994.165,68 – TL olarak belirlendi.

İHALE TARİHİ

İhale 10.03.2014, saat 14.00’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 10. Kat Küçük Toplantı Salonu Lodumlu/ANKARA adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İstekliler tekliflerini, birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 (Altmış) takvim günü.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dokümanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 12. Kat (1229 Nolu açık büro) Lodumlu/ANKARA veya Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı 71 Evler Mah. Cumhuriyet Bulvarı No:230 Eskişehir adreslerinde görülebilecek veya 500-TL ihale dokümanı bedelini Eskişehir Beylikova Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesinin Ziraat Bankası Beylikova Şubesi 47935248-5001 numaralı hesabına yatırıldıktan sonra dekontla birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 12. Kat (1229 Nolu açık büro)Lodumlu/ANKARA adresinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler