1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ESOGÜ, elektrik elektronik yardımcı doçenti alacak

ESOGÜ, elektrik elektronik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi  (ESOGÜ), Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü kontrol ve kumanda sistemleri ana bilim dalında...

ESOGÜ, elektrik elektronik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi  (ESOGÜ), Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü kontrol ve kumanda sistemleri ana bilim dalında istihdam edilmek üzere bir yardımcı doçent alacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü kontrol ve kumanda sistemleri ana bilim dalında istihdam edilmek üzere yardımcı doçent alacağını Resmi Gazete'de ilan etti.

İlana göre, yardımcı doçent adaylarında elektrik elektronik mühendisliği kontrol ve kumanda sistemleri anabilim dalında doktora yapmış olma ve mekatronik ve ters sarkaç kontrolü konularında çalışmış olma şartı aranıyor. Yardımcı doçentler yayın dosyalarında tez başlığını ve tezden üretilen yayınları ayrıca belirtecek.

Adayların ilanın yayınını takip eden  15 (onbeş) gün içinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekiyor. Yabancı dil sınav tarihi Rektörlükçe daha sonra ilan edilecek.

Başvurular şahsen yapılacak olup posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler