1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ESOGÜ enerji uzmanı 3 hoca arıyor

ESOGÜ enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi için enerji uzmanı 3 öğretim üyesi alacak.

ESOGÜ enerji uzmanı 3 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesinde görevlendireceği enerji uzmanı 3 öğretim üyesini işe alacak. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü; Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Maden İşletmesi Anabilim Dalında görevlendireceği, profesör unvanlı bir kişiyi işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Maden İşletme alanında almış olmaları; yeraltı ve yerüstü madenlerinde iş sağlığı, güvenliği ve bor sektöründe verimlilik analizi konularında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Üniversite; Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalında görev vereceği, doçent unvanlı bir kişiyi de istihdam edecek. 

Doçent kadrosuna başvuracak adaylarda doçent unvanını Makine Mühendisliği alanında almış olmaları şartı aranacak. Adayların ayrıca bataryaların termal analizi ve jeotermal güç sistemleri üzerine çalışmalar yapmış olmaları da gerekiyor. 

Rektörlük; Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümüne bağlı Nanomalzemeler Anabilim Dalı için doktor unvanlı bir kişiyi de öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doktor kadrosu için başvuracak olanların Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nde Nanobilim ve Nanoteknoloji alanında doktora yapmış olmaları ve lityum piller ile enerji depolama üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 02 Ağustos 2022 günü mesai süresi sonuna kadar; profesör ve doçent kadroları için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü; Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu için de Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da resmi vekaletnameyle yapılacak. Postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler