1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Espey Yeni Atık Barajı ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Espey Yeni Atık Barajı ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Kütahya İli, Emet ilçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan "Espey Yeni Atık Barajı (Maden Atığı Düzenli Depolama Tesisi)"...

Espey Yeni Atık Barajı ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Kütahya İli, Emet ilçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan "Espey Yeni Atık Barajı (Maden Atığı Düzenli Depolama Tesisi)" için on günlük halkın görüşünün alınması süreci başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü bugün yayınladığı ilan ile Kütahya İli, Emet ilçesi sınırları içerisinde Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan "Espey Yeni Atık Barajı (Maden Atığı Düzenli Depolama Tesisi)" projesi ile ilgili inceleme değerlendirme sürecin başladığını ve ÇED Raporunun halkın görüşüne açıldığını duyurdu.

Buna göre, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporunu incelemek isteyenler, Bakanlık merkezinde veya Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler