1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Espiye Belediyesi 1 yıllık elektrik alacak

Espiye Belediyesi 1 yıllık elektrik alacak

Enerji Günlüğü - Espiye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 12 ay boyunca kesintisiz Serbest Piyasadan Elektrik Enerjisi alımı için ihale açtı....

Espiye Belediyesi 1 yıllık elektrik alacak

Enerji Günlüğü - Espiye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 12 ay boyunca kesintisiz Serbest Piyasadan Elektrik Enerjisi alımı için ihale açtı. İhale 11 Kasım 2013 tarihli Kamu İhale Bülteni’nde yayımlandı.

İHALENİN SON TEKLİF VERME TARİHİ 5 ARALIK

İhalenin son teklif verme tarihi 5 Aralık 2013 saat 10.30 olacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Espiye Belediyesi Hizmet Binası-Destek Hizmetleri Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 250 TRY (Türk Lirası) karşılığı Belediye Hizmet Binası-Destek Hizmetleri Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek. 

İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 100 (yüz) takvim günü olacak.

YÜKLENİCİ PMUM’A BAŞVURU YAPACAK

Yüklenici sözleşmenin imzalanmasına müteakip gerekli başvuruları yaparak, PMUM nezdindeki işlemleri başlatacak. İşe başlama tarihinden itibaren 12 ay boyunca kesintisiz olarak teslim edilecek.

SADECE YERLİ İSTEKLİLER KATILABİLECEK

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek. İhaleye, konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler