1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Eti Maden enerji nakil hattını yer altına aldıracak

Eti Maden enerji nakil hattını yer altına aldıracak

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Enerji ve Otomasyon Dairesi Başkanlığı enerji nakil hattının yer altına alınması işi...

Eti Maden enerji nakil hattını yer altına aldıracak

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Enerji ve Otomasyon Dairesi Başkanlığı enerji nakil hattının yer altına alınması işi yaptıracak.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Enerji ve Otomasyon Dairesi Başkanlığı1 set enerji nakil hattının yer altına alınması işiiçin açık ihale usulü ile ihale açtı. İhale Resmi Gazete’de yayımlandı.

İHALE TARİHİ 4 MART

1 Nisan Salı günü Saat: 10.00’de Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde yapılacak.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisine elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilecek.

İhalenin Muhammen bedeli1.532.682,25 TL olarak belirlendi.

İhale Dokümanı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Enerji ve Otomasyon Dairesi Başkanlığı 18. Kat. 1808 Nolu Oda, Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. Afra Sok. No:1/A 06010 Etlik-Keçiören/ANKARA Tel: 0312 294 23 98 adresinde veya www.etimaden.gov.tr internet adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığı satın alınabilecek.Posta yoluyla ihale dokümanı satışı yapılmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler