1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. ETİ Maden muhtelif deklase malzeme satıyor

ETİ Maden muhtelif deklase malzeme satıyor

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmesi, 413 kalem muhtelif deklase malzemeyi mevcut haliyle satacak.ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor...

ETİ Maden muhtelif deklase malzeme satıyor

Enerji Günlüğü - Eti Maden İşletmesi, 413 kalem muhtelif deklase malzemeyi mevcut haliyle satacak.

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü, yedek malzeme ambarında bulunan toplam 413 Kalem muhtelif deklase malzemelerin mevcut haliyle muhammen bedeller üzerinden satılacağını duyurdu. Söz konusu malzemelerin satışı ile ilgili ihale; kapalı zarf teklif alma usulü ile, komisyonun uygun görmesi halinde ise açık artırma usulü ile yapılacak.

İhale sonunda imzalanan sözleşmeye göre malzemeler Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü Yedek Malzeme Ambarına teslim edilecek.

İHALE 7 MART’TA

Söz konusu ihale 7 Mart 2017 Salı günü saat 14.00’te Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Teklifler kapalı zarf şeklinde ve ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü süreli olacak. İhale dokümanı ise İdare’de görülebilecek ve bedelsiz olarak alınabilecek. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların İşletmece onaylı ihale dokümanını alması zorunlu.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar İşletme Müdürlüğünün İnsan Kaynakları Evrak-Haberleşme ve Arşiv Birimine ulaştırmış olması gerekiyor.

İhaleye konu satışı yapılacak malzemeler ise şöyle: 26 kalem Kompresör ve Atlas Copco Yedekleri

235 kalem iş makinaları yedeği

8 kalem muhtelif malzeme

52 kalem nakil aracı

49 kalem pompa ve jeneratör yedekleri

43 kalem rulman ve yataklar

Toplamda 413 kalem olan malzemelerin muhammen bedeli ise 22 bin 265,95 TL olarak belirlendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler