1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Eti Maden TTK ve EÜAŞ’ta kadro değişiklikleri oldu

Eti Maden TTK ve EÜAŞ’ta kadro değişiklikleri oldu

Eti Maden, TTK ve EÜAŞ’ta bazı kadro ihdasları ve iptalleri oldu; çeşitli pozisyonlarda da iptal ve ihdas işlemleri yapıldı.

Eti Maden TTK ve EÜAŞ’ta kadro değişiklikleri oldu

Enerji Günlüğü - Enerji alanında faaliyet gösteren bazı kamu teşebbüslerinde kadro ihdasları ve iptalleri oldu; bazı kuruluşlarda çeşitli pozisyonlarda da iptal ve ihdas işlemleri yapıldı. 

2023/559 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca Eti Maden İşletmeleri (Eti Maden), Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Elektrik Üretim AŞ’de (EÜAŞ) bazı kadro ve pozisyonlarda ihdas ve iptal işlemleri yapıldı. 

Eti Maden’in merkez teşkilatında bulunan bir adet birinci derece Birim Müdür Yardımcısı kadrosu iptal edildi; kuruluşa bir adet birinci derece Birim Müdürü kadrosu ihdas edildi. 

Eti Maden’in merkez teşkilatında bir Şef Yardımcısı pozisyonu, 10 Kimyager pozisyonu, 20 Tekniker pozisyonu ve bir Teknik ressam pozisyonu da iptal edildi; bunların yerine 31 Mühendis pozisyonu ile bir şef pozisyonu açıldı. 

Eti Maden’de taşra teşkilatında da 10 Teknik Şef, 2 Şef Yardımcısı, bir Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 10 Kimyager ve 20 Tekniker pozisyonu iptal edilirken; 2 Şef, 5 Memur ve 40 da Mühendis pozisyonu açıldı. 

TTK’da ise merkez teşkilatında bulunan 5’inci derece 3 Müfettiş yardımcısı kadrosu kaldırıldı; yerine 8’inci derece 3 adet Müfettiş Yardımcısı kadrosu açıldı. TTK’nın taşra teşkilatında ise 40 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu iptal edildi ve 30 adet Mühendis pozisyonu açıldı. 

EÜAŞ’ta ise merkez teşkilatında bulunan 30 adet Teknik şef pozisyonu iptal edildi; bunların yerine 30 adet Başmühendis pozisyonu açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler