1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EÜAŞ 61 geçici elektrik işçisi alacak

EÜAŞ 61 geçici elektrik işçisi alacak

Enerji Günlüğü – Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü'nde Maden Makineleri ve konveyör hatları elektrik bakım ve onarımı için bir yıllığına...

EÜAŞ 61 geçici elektrik işçisi alacak

Enerji Günlüğü – Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü'nde Maden Makineleri ve konveyör hatları elektrik bakım ve onarımı için bir yıllığına 61 işçi alınacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, “Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olarak 1 yıl süreli 61 kişi ile Maden Makineleri ve konveyör hatları elektrik bakım ve onarımı” kapsamında hizmet alımı işi açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhale, 26.04.2016 Salı günü, saat: 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No: C-3 Çankaya / Ankara adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No: C-1 Çankaya / Ankara adresine elden ya da posta yoluyla gönderilebilecek.

İhale dökümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Kat: 13 Oda No: 28 Bahçelievler Çankaya/Ankara adresinde görülebilecek ve 118 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler