1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. EÜAŞ Alpaslan-1 HES’i işlettirme hizmeti alacak

EÜAŞ Alpaslan-1 HES’i işlettirme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü(EÜAŞ) Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Alpaslan-1 HES’in 38 Kişi ile 2 Yıl (730 Takvim...

EÜAŞ Alpaslan-1 HES’i işlettirme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü(EÜAŞ) Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Alpaslan-1 HES’in 38 Kişi ile 2 Yıl (730 Takvim günü) süreli olarak hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi için ihale açtı.

Varto/MUŞ ili sınırları içinde bulunan Alpaslan-1 HES’in 38 Kişi ile 2 Yıl (730 Takvim günü) süreli olarak işlettirilmesi için ihale 24 Ekim günü saat 14.00’daEÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü MUŞ merkezde yapılacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 23 EKİM

İhale teklifleri 22 Ekim saat 1400'e kadar Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Merkez/MUŞ adresineverilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

TEKLİFE YER GÖRME’ BELGESİ EKLEMEK ŞART

Yer görme belgesine ilişkin olarak; ihaleye teklif verecek istekliler öncelikle işin yapılacağı Alpaslan-1 HES’e gidecek, Santral da bulunan görevliler ile birlikte tesisi gezip, gerekli bilgileri aldıktan sonra görevli ile birlikte, Alpaslan-1 HES’in sorumlu Müdürlük olarak bağlı bulunduğu EÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü’nü 436 724 10 22 nolu telefondan arayarak firma yetkilisinin tesise gelip istenilen yerleri gördüğünü teyit ettirdikten sonra sorumlu Müdürlük (EAÜŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Merkez/MUŞ) yetkililerinden ‘Yer Görme’ belgesini alarak teklifine eklemek zorunda.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanıEÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Merkez/MUŞ ve Genel Müdürlüğümüz Web sitesi adresinde görülebilir ve istenildiği taktirde 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler