1. HABERLER

  2. EÜAŞ bakım onarım hizmeti alacak

EÜAŞ bakım onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan Maden Makineleri ve konveyör hatları elektrik bakım ve onarım...

EÜAŞ bakım onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan Maden Makineleri ve konveyör hatları elektrik bakım ve onarım hizmeti alacak.

EÜAŞ Genel Müdürlüğü, Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğünün ihtiyacı olarak 1 yıl sürecek ve 61 kişi ile gerçekleştirilecek, maden makineleri ve konveyör hatları elektrik bakım ve onarımı kapsamında hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 14 Temmuz 2016 perşembe günü, saat 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No: C-3 Çankaya / ANKARA adresinde yapılacak. Teklifler aynı gün ve saate kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No: C-1 Çankaya / ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dökümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Kat: 13 Oda No: 28 Bahçelievler Çankaya/ANKARA adresinde görülebilecek ve 118 TL (KDV dahil) karşılığında satın alınabilecek. Ayrıca ihale dökümanına www.euas.gov.tr adresinden ulaşılabilinecek.

Önceki ve Sonraki Haberler