1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ, çalışanlarının lisansüstü eğitimi için protokoller imzaladı

EÜAŞ, çalışanlarının lisansüstü eğitimi için protokoller imzaladı

EÜAŞ, ihtiyacı olan konularda çalışanlarının tezli yüksek lisans, doktora ve bütünleşik doktora yapabilmesini sağlamak amacıyla üniversitelerle protokoller imzaladı. 

EÜAŞ, çalışanlarının lisansüstü eğitimi için protokoller imzaladı

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, ihtiyacı olan konularda çalışanlarının tezli yüksek lisans, doktora ve bütünleşik doktora yapabilmesini sağlamak amacıyla üniversitelerle protokoller imzaladı. 

Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ), üniversiteler ile akademik, bilimsel ve eğitim işbirliğini gerçekleştirmek için lisansüstü eğitim protokolleri imzaladığını açıkladı. 

Açıklamada, “Şirketimizin ihtiyacı olan konularda çalışanlarımızın tezli yüksek lisans, doktora ve bütünleşik doktora yapabilmesini sağlamak amacıyla Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi ve Adana’da Alparslan Türkeş Teknoloji Üniversitesi ile Lisansüstü Eğitim Protokolleri imzalandı” denildi.

Mevcutta yapılmış olan ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan protokollerle EÜAŞ’ın faaliyet alanı içinde ve ihtiyaç duyduğu konularda üniversitelerin bilgi ve teknolojik imkanlarını harekete geçirerek, sektör için yüksek katma değerli ürün ve üretim yöntemlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapılması amaçlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler