1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ, Çayırhan için proje danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ, Çayırhan için proje danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, Çayırhan - I Saha Kaynak ve Rezerv Raporu ile Fizibilite ve İşletme Projesi hazırlanması için danışmanlık hizmeti alacak. Elektrik...

EÜAŞ, Çayırhan için proje danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, Çayırhan - I Saha Kaynak ve Rezerv Raporu ile Fizibilite ve İşletme Projesi hazırlanması için danışmanlık hizmeti alacak. 

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara Beypazarında bulunan Çayırhan - I Saha Kaynak ve Rezerv Raporu İle Fizibilite ve İşletme Projesi Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı işini açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu. 

240 takvim günü sürecek iş için ihale, 18.10.2016 tarihinde saat: 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale Dokümanı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No: 20 Çankaya/Ankara adresinde görülebilecek ve 118 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Çayırhan-B Termik Santrali kapasite düşürdü

Önceki ve Sonraki Haberler