1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Konya/Karapınar-Karaman/Ayrancı Kömür Havzası sondajlı etüt projesinin yönetilmesi, değerlendirilmesi ve kaynak-rezerv raporlarının...

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Konya/Karapınar-Karaman/Ayrancı Kömür Havzası sondajlı etüt projesinin yönetilmesi, değerlendirilmesi ve kaynak-rezerv raporlarının hazırlanması işi için danışmanlık hizmeti alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Konya/Karapınar-Karaman/Ayrancı Kömür Havzası sondajlı etüt projesinin JORC veya NI 43-101 standartlarında yönetilmesi, değerlendirilmesi ve kaynak-rezerv raporlarının hazırlanması işine ait danışmanlık hizmet alımı işinin açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

1278 takvim gün sürecek iş için ihale05.05.2016 Perşembe günü, saat: 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya/Ankara adresinde yapılacak.

Teklifler 05.05.2016 saat: 14.00’e kadar; EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale Dokümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No: 20 Çankaya/Ankara adresinde görülebilecek ve 118 TL karşılığında satın alınabilecek.

... 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler