1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü -  EÜAŞ, Çayırhan-B Termik Santralı ve Yeraltı Kömür İşletmesi Entegre Projesi Ön Fizibilite Raporu hazırlanması işi için...

EÜAŞ danışmanlık hizmeti alacak

Enerji Günlüğü -  EÜAŞ, Çayırhan-B Termik Santralı ve Yeraltı Kömür İşletmesi Entegre Projesi Ön Fizibilite Raporu hazırlanması işi için danışmanlık hizmeti alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Çayırhan-B Termik Santralı ve Yeraltı Kömür İşletmesi Entegre Projesi Ön Fizibilite Raporu Hazırlanması işine ait danışmanlık hizmet alımı işinin açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

90 takvim gün sürecek iş için ihale, 12.05.2016 günü, saat: 14:00'de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya/Ankara adresinde yapılacak.

Teklifler 12.05.2016 saat: 14.00’e kadar; EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-1 Çankaya/ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale Dokümanı EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/13 Oda No: 20 Çankaya/Ankara adresinde görülebilecek ve 118 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler