1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. EÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığına Mithat Yüksel atandı

EÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığına Mithat Yüksel atandı

EÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mithat Yüksel yeniden getirildi.

EÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığına Mithat Yüksel atandı

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretin AŞ (EÜAŞ) Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden Mithat Yüksel getirildi.  

2022/364 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca, Elektrik Üretin AŞ (EÜAŞ) Genel Müdür Yardımcılığı görevine, 2020’den bu yana aynı görevi sürdürmekte olan Mithat Yüksel yeniden atandı. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olan Mithat Yüksel, 1989’da Karakaya HES İşletme Müdürlüğünde Elektrik-Elektronik Bakım ve İşletme Mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1993’te yine Karakaya HES İşletme Müdürlüğünde bu kez İşletme Müdürü olarak görev aldı. 

2003 yılında EÜAŞ Hidrolik Santraller Daire Başkanlığında mühendis olarak çalışmaya başlayan Yüksel, 2005’te EÜAŞ Elektrik Piyasası Hizmetleri Daire Başkanlığı, Üretim Planlama ve Piyasa Takip Müdürü oldu. Mithat Yüksel ardından 2008’de EÜAŞ Elektrik Piyasası Hizmetleri Daire Başkanı görevini üstlendi ve 2017 yılına kadar bu görevi sürdürdü. 

2017 yılı ile 2020 yılı arasında EÜAŞ Hidrolik Santraller Daire Başkanı olarak çalışan Yüksel, 23 Eylül 2020 tarihinden bu yana EÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan Mithat Yüksel, İngilizce biliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler